Over Citys Consultancy

Welkom bij Citys Consultancy, een organisatie die getalenteerde studenten uit diverse studierichtingen in latere stadia van hun studie verenigt

Ons team wordt vakkundig begeleid en getraind door experts van een van onze partners. In nauw overleg met onze klant stellen we de projectduur en -aanpak vast, waarbij tussentijdse presentaties onze klant de gelegenheid biedt om de voortgang van het project te volgen. 

Citys Consultancy heeft een tweeledig doel; enerzijds het stimuleren van de persoonlijke en professionele  ontwikkeling van de consultants door middel van projecten en trainingen, en anderzijds willen wij graag iets terug geven aan de stad en provincie waar wij met veel plezier wonen en studeren.

Heeft u vragen, een projectvoorstel of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Citys Consultancy te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Hoe ziet de samenwerking tussen partners en Citys eruit?

Dankzij onze gewaardeerde samenwerking met onze partners ontvangen wij een scala aan waardevolle training die onze consultants optimaal voorbereiden op de projecten. Bovendien stellen onze partners voor verschillende projectteams toegewijde coaches beschikbaar. Deze coaches zijn nauw betrokken bij het project, bieden deskundig advies en begeleiden onze consultants op weg naar succes.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de projecten?

Onze aanpak omvat zowel interne trainingen als trainingen verzorgd door onze partners. Deze gecombineerde expertise stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van diepgaande analyses en perspectieven. Als extra voordeel krijgt elk projectteam ondersteuning van een toegewijde coach van een van onze partners. Deze coach begeleidt onze consultants gedurende het gehele proces met regelmatige wekelijkste updates en vergaderingen, wat bijdraagt aan de succes van het project.

Wat is jullie visie?

Bij Citys Consultancy zetten de studentconsultants zich in voor non-profitorganisaties en startups. We streven ernaar om iets terug te geven aan de stad waar onze consultants met veel plezier studeren en wonen. Ons motto “Wederzijds ontwikkelen” vormt de kern van Citys Consultancy, waarbij de focus ligt op zowel de kwaliteit van ons advies als de groei van onze consultants. Onze projecten zijn zorgvuldig gekozen om leerzaam te zijn voor onze consultants, terwijl we tegelijkertijd waardevol advies leveren aan onze klanten.

Waar wij voor staan

Wederzijds ontwikkelen

Bij Citys Consultancy ligt de focus op zowel de kwaliteit van ons advies als de persoonlijke en professionele groei van onze consultants.

Maatschappelijke missie

Naast de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze consultants, hebben we een maatschappelijke missie om iets terug te geven aan de stad waarin de consultants wonen en studeren. Zo zijn onze klanten veelal start-ups en overheidsinstanties.

Ondernemend vermogen

Citys Consultancy, als een recent opgerichte organisatie, omarmt continu nieuwe ideeën en blijft groeien. Zo zijn wij actief bezig met het uitbreiden naar nieuwe steden, het ontwikkelen van nieuwe trainingsprogramma's

Betrokken samenwerking

Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van onze klanten en partners. Zo zijn wij trots op alle klanten die wij hebben geholpen en op onze waardevolle partners waar wij veel van leren.