Voor Organisaties

Partners

Citys Consultancy wordt op nationaal niveau ondersteund door verschillende vooraanstaande consultancykantoren. Onze projectgroepen onderhouden wekelijks nauw contact met een coach van een van deze kantoren. In deze coachsessies krijgen we waardevolle begeleiding om obstakels te overwinnen en de meest effectieve aanpak te bespreken om onze klanten een professioneel eindadvies te garanderen.

Samenwerksmogelijkheden consultancybureaus

1

Gouden Partnershap

Dit is een exclusieve positie met een beperkte beschikbaarheid van maximaal drie partners. Als Gouden Partner krijgt u de kans om maar liefst vijf projecten per jaar te begeleiden, naast het privilege om een Citys Nationale Dag te organiseren. Bovendien bieden wij uitgebreide marketingaandacht op onze diverse sociale mediakanalen. Dit partnerschap is een uitgelezen kans om uw betrokkenheid te versterken en uw kantoor te laten schitteren in onze dynamische gemeenschap.

2

Coaching Partnerschap

Hierbij stelt het kantoor ervaren coaches beschikbaar voor drie projecten. Als tegenprestatie wordt het kantoor prominent vermeld op onze website en via onze sociale mediakanalen. Daarnaast bestaat de gelegenheid voor het organiseren van trainingsdagen op het kantoor, waardoor onze consultants de kans krijgen om een diepgaande kennismaking te hebben met de werkomgeving en expertise van het kantoor.
 
 

3

Training partnerschap

Met deze optie krijgt uw kantoor de gelegenheid om twee trainingssessies per jaar te verzorgen voor onze Citys consultants. Als aanvullende blijk van waardering wordt uw kantoor vermeld op onze officiële website. Dit partnerschap biedt een platform om uw expertise te delen en bij te dragen aan de groei van onze consultants, terwijl uw zichtbaarheid wordt vergroot binnen ons netwerk.

 
 

Klanten

Citys Consultancy beschikt over een jeugdige en dynamische mentaliteit, waardoor we in staat zijn om passend advies te bieden voor diverse vraagstukken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en waardevolle oplossingen te creëren.